Vrečka za kruh | Rože | Rjava

26,00 

Nekega sončnega jutra se je Ana odpravila na tržnico po svež kruh.

Ko je prišla do stojnice ustvarjalke Jerice, je opazila, da ponuja tudi čudovite bombažne vrečke za kruh. Bile so različnih barv in vzorcev, ampak Ana se je odločila za veliko belo vrečko, ki je bila okrašena s pisanimi cvetovi.

Ko je prišla domov, je vrečko takoj preizkusila. V njo je položila svež kruh in ga zaprla s pomočjo vrvic na vrhu vrečke. Kruh je ostal svež in hrustljav, vrečka pa je bila tako lepa, da jo je Ana uporabila tudi za shranjevanje sadja in zelenjave ter namesto košare za kruh na mizi.

Kmalu so se vrečke za kruh razširile po vsej državi. Ljudje so jih začeli uporabljati namesto plastičnih vrečk, saj so bile bolj trajne in okolju prijazne. Ana je bila ponosna, da je bila del te spremembe in da je s svojo izbiro prispevala k ohranjanju narave.

In tako je bombažna vrečka za kruh postala simbol trajnostnega življenja in skrbi za okolje. Vsakič, ko je Ana odšla na tržnico, je bila vesela, da ima svojo čudovito vrečko, v katero bo od vrnitvi domov shranila svež kruh.

🙂

Vrečka za kruh je velika 40×35 cm in izdelana iz 100% bombaža. Pere se na 60°C,  zapira z vrvico. Lahko se polika na max vročini likalnika.  Sušilca ne priporočam.

Na zalogi

Od 15. do 30.6. imamo počitnice 🙂

Vsa naročila bodo izdelana in poslana v začetku julija!

jerica33

Uporabi kodo za 33% popust na določene artikle do 10. aprila.
-33%